Wij heten u van harte welkom bij Ravenhorst Recreatie. Ons landgoed is 2 km ten zuiden van het kunstenaarsstadje Diepenheim gelegen direct aan de Schipbeek. Wij kunnen u in de 3 sfeervolle stenen 4 persoons stenen vakantiehuizen en op de ruime camperplaatsen met de faciliteiten van een camping, een onvergetelijk verblijf bieden in een uitdagende, rustige omgeving.

  • Op het hele terrein is gratis WiFi beschikbaar.
  • De drie volledig nieuwe bungalows zijn voorzien van alle mogelijke luxe voor een prettig verblijf. Ze zijn ingericht voor vier personen.

Uitrusting
Een keuken met afwasmachine, koelkast en gaskookplaat staan tot uw beschikking. In de bungalows is een openhaard aanwezig en een buitenhaard zodat u op het op het op het zuidwesten gerichte terras tot in de late uurtjes nog heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht. De buiten open haard is tevens geschikt om te barbecue├źn. De bungalows met vloerverwarming, hebben een ruim toilet, badkamer met inloopdouche, een slaapkamer met 2 heerlijke boxspring bedden, een slaapkamer met stapelbed en een woonkamer met ruim geoutilleerde keuken. Een eigen parkeerplaats ligt direct bij iedere vakantiewoning.

Locatie
De Ravenhorst is direct gelegen aan de Schipbeek waar u heerlijk door de natuur kunt wandelen en fietsen. Sportvissers kunnen hun hart ophalen aan de oever van de Schipbeek en Zandvang. Vogelaars zullen in het naastgelegen vogelbroedgebied leuke en misschien wel zeldzame vogels vinden.

U kunt van de rustige omgeving genieten, maar aan de actieve mens is ook gedacht. Wat dacht u van vissen in de vrije natuur of in de forellenvijver in Diepenheim. Wandelen, fietsen langs de kastelen (er zijn diverse fietsroutes) of golfen (op 2 km. afstand is een Pitch & Putt golfbaan) is ook mogelijk. In de buurt zijn voldoende gezellige dorpjes en steden om te bezoeken.