Vakantiewoningen

Onze bungalows bieden een comfortabel verblijf voor families of groepen tot 4 personen. Ze zijn gelegen aan de rand van de Schipbeek.

De drie bungalows zijn voorzien van alle mogelijke comfort voor een prettig verblijf. Ze zijn ingericht voor maximaal vier personen. Op het terrein is een goede Wifi ontvangst. Binnen de bungalows is de ontvangst matig. We zijn nog steeds in afwachting van de glasvezelaansluiting die ons al 4 jaar geleden is toegezegd door de gemeente. Tot die tijd loopt het internet nog via een telefoonkabel, met zijn beperkingen.
Zijn er bijzondere wensen? Eigenlijk staan wij overal voor open, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden, prijs en beschikbaarheid.

Uitrusting
Een keuken met afwasmachine, koelkast en gaskookplaat staat tot uw beschikking. In de bungalows is e
en televisie en een openhaard aanwezig. Er is een buitenhaard zodat u op het zuidwesten gerichte terras tot in de late uurtjes nog heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht. De buiten open haard is tevens geschikt om te barbecueën.  De bungalows met vloerverwarming, hebben een ruim toilet, badkamer met inloopdouche, een slaapkamer met 2 heerlijke boxspring bedden, een tweede slaapkamer met stapelbed en een woonkamer met ruim geoutilleerde keuken. Een eigen parkeerplaats ligt direct bij iedere vakantiewoning.

Aankomst & Vertrek:

Aankomst vanaf 14:00 uur
Vertrek voor 10:00

Boeken mogelijk per week (maximaal 3 weken), midweek (ma t/m vrij) of weekend (vrij tot ma).

Prijzen

Hoogseizoen

Feestdagen en schoolvakanties Nederland
1 Week: € 745,-
2 Weken €1390,-
Weekend: € 495,-
Midweek: € 400,-

Laagseizoen

1 Week: € 595,-
2 Weken: €1110,-
Weekend: € 395,-
Midweek: € 320,-

Prijzen zijn inclusief

Gas
Water
Licht
Wifi
Toeristen/milieubelasting €1,05 p.p.p.n.

Prijzen zijn exclusief

Bed- en bad linnen: €10,- p.p.
Eindschoonmaak: €45,-
Een huisdier: €2,50 per nacht

Beschikbaarheid

de Kierewiet

de Tureluur

Algemene voorwaarden verhuur

De huur vindt rechtens plaats onder de volgende algemene voorwaarden:
De huurder verklaart het gehuurde persoonlijk te betrekken, het te bewonen als ‘goede huisvader’ en het goed te onderhoude Alle apparaten zijn in werking; klachten die worden ingediend langer dan 24 uur na aankomst in het gehuurde, worden niet geaccepteerd. Reparaties die nodig zijn als gevolg van schade, veroorzaakt door nalatigheid of slecht gebruik van het gehuurde, komen voor kosten van de huurder. Ook ziet de huurder erop toe om geen overlast in de omgeving te veroorzaken.

Het gehuurde wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van keukengerei, vaatwerk, glazen, dekens en kussens zoals beschreven in de inventarislijst. Indien nodig is de verhuurder of zijn vertegenwoordiger gerechtigd om bij het vertrek van de huurder een bedrag voor schoonmaak van het gehuurde in rekening te brengen, evenals een bedrag voor de waarde van voorwerpen, meubels of materialen die zijn gebroken, vervuild, vernield of beschadigd en die voorwerpen die tijdens de huur anders zijn gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, de prijs van het reinigen van vervuilde dekens, een vergoeding voor elke vorm van beschadiging van gordijnen, behang, plafonds, tapijten, kleden, ramen, bedden, etc.

De huurder geeft aan verzekerd te zijn tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met huur (brand­ en waterschade). In geval van niet­verzekerd zijn is de huurder aansprakelijk voor de kosten van de schade en de rente over deze koste De verhuurder is verplicht om het verhuurde te verzekeren en de huurder is verplicht de verhuurder binnen 24 uur te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

De huurder mag de verhuurder de toegang tot het gehuurde niet weigeren als de verhuurder of zijn vertegenwoordiger erom verzoekt.

Annuleringsvoorwaarden

De partijen komen de volgende annuleringsvoorwaarden overeen:
bij annulering tot de 57e dag vóór de aankomstdag: de aanbetaling met een minimum van 10% van de huursom; bij annulering vanaf de 57e dag: de volledige huursom.
Bij annuleringen meer dan 8 weken voor aanvang van de verhuurperiode wordt het gehele aanbetaalde bedrag onder inhouding van € 25,00 administratiekosten teruggestort indien de verhuurder erin slaagt een andere huurder te vinden.
Er wordt géén compensatie betaald in geval van “force majeure” (iets dat niet valt te voorzien of buiten invloed van de verhuurders valt).
Ontbindende voorwaarden
In het geval van het uitblijven van betaling van huur en/of andere kosten of in het geval van het niet respecteren van een van de voorwaarden van het contract en 8 dagen na een vergeefs gezonden aanmaning, kan de verhuurder het huurcontract met onmiddellijke ingang beëindigen.