Diepenheim staat bekend om zijn bezienswaardigheden welke met name gericht zijn op het cultureel-historische erfgoed van het stadje. In en rond het kunst- en kastelenstadje Diepenheim staan zes schitterende Heerlijkheden.

Deze zeskastelenroute telt bijna 30 kilometer die u met de fiets kunt afleggen. Tijdens de fietstocht geniet u volop van de prachtige omgeving, de natuur en de rust.
Vele fietsroutes lopen vlak langs de Ravenhorst zodat u meteen op kunt stappen om een dergelijke route te kunnen verkennen.

De Ravenhorst is een ideale uitvalbasis voor prachtige mountainbike of racefietstochten. Ook motorrijders kunnen volop genieten van de vele pittoreske routes de omgeving. Tal van wandelroutes zijn in het gebied uitgezet.

In Diepenheim is ook een ‘Pitch & Putt’ golfbaan (zeer leuk voor jong en oud) met maar liefst 2 escaperooms. Paardenliefhebbers kunnen bij de maneges terecht. Ook kanovaren of gewoon een beetje lekker peddelen behoort tot de mogelijkheden, op de Schipbeek en Zandvang kunt u prima terecht.

Kijk hier voor activiteiten in de buurt.
En kijk hier voor fiets- en wandeltochten.

Bekijk hier alle activiteiten: