Ravenhorst Nieuws

Tja, je voelt je nog jong en je wilt nog wat. Hoewel de pensioengerechtigde leeftijd steeds meer in zicht komt, wilden we niet alleen maar met onze camper op reis gaan. Het leek ons een goed idee om voor onze medecamperaars een plek te bieden waar we zelf graag zouden staan.

Op onze speurtocht naar een geschikte locatie kwamen we de voormalige camping “De Ravenhorst” in Diepenheim tegen op een unieke plaats direct aan de Schipbeek. We werden direct bekoord door het kunstenaarsstadje, de kastelen, weidsheid van de omgeving en de openheid en hartelijkheid van de bevolking in Twente. Een plaats waar we zouden willen wonen, onze plannen zouden kunnen realiseren en heel oud willen worden. Het ging toen heel snel…..en in december 2013 mochten we ons de gelukkige eigenaren noemen van Ravenhorst recreatie.

Op het prachtige terrein staan 3 vakantiewoningen en een gloednieuwe sanitairruimte met gratis warme douches. Natuurlijk is iedere camperplaats van stroom voorzien. Alle vrije tijd gaat nu zitten in het klaar maken van de accommodatie voor het komende seizoen. De vakantiebungalows worden volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Henny voert de directie hierover , maar is ook grotendeels de uitvoerder. Technische zaken, boekhouding en website, het terrein en de coördinatie is meer iets voor Harry.
Gelukkig hebben we veel hulp van familie, buren en vrienden ! Als het dan eindelijk zover is dat we van start kunnen gaan, zullen we het zeker laten weten.

Tot dan,

Henny en Harry Eggels