Verbeteringen in 2015

Op dit moment is het renovatieproject van de camperplaats zo goed als afgerond. Drainage is aangebracht en de toegangspoort en het rijpad zijn verplaatst. Extra verharde camperplaatsen zijn aangelegd. De nieuwe grasmat moet nog flink groeien voordat deze zich voldoende heeft ontwikkeld. Tot die tijd is er de mogelijkheid om de campers op de weide direct aan de Schipbeek, of op de nog niet onder handen genomen gedeelte van ons park of voor wie liever op een harde ondergrond staat op parkeerplaats bij het toiletgebouw te parkeren.

Dus iedereen blijft van harte welkom !

Alleen al in 2015 hebben wij tenminste € 12.000,- geïnvesteerd in het camperpark. Wij willen graag onze mooie plek delen met medecamperaars. Het maken van winst is niet ons doel. Toch zal het voor iedereen duidelijk zijn dat we een redelijke vergoeding moeten vragen voor de overnachting. Het introductietarief van 2014 is dan ook niet langer te handhaven.

Nadat we onze poort tijdens Hemelvaart 2014 hebben opengesteld hebben vele camperaars dit mooie plekje in Diepenheim weten te vinden en waarderen. De 42 leuke recenties op de NKC site en de hoge waardering (9,2) gaven ons extra energie om door te gaan met onze plannen om ons camperpark en de vakantiewoningen verder te perfectioneren: De woningen zijn door de terrasoverkapping en isolatie van de buitenmuren weer helemaal up to date.
Het warm houden van het sanitair gedurende de winterperiode blijkt niet rendabel. Daarom hebben we besloten het camperpark uitsluitend na overleg voor groepen geopend te houden in de periode van 1 november tot 15 maart.

We hopen jullie spoedig weer te mogen begroeten op ons volledig vernieuwde camperpark.

Henny en Harry Eggels